Novita...

Januari

De feestdagen zijn voorbij, maar bij La Storia blijven we in volle beweging. Dit jaar een leuke actie voor onze gasten. In januari en Februari een mooi 4 gangen menu voor 15 euro. Er zijn per avond enkele tafels beschikbaar. Vol is vol.


Tevens zijn wij al in volle organisatie betreft de Communiebuffetten die in April, Mei en Juni plaatsvinden.

 

Februari

Al jaren zijn wij gesloten op carnavalsmaandag. En dit zetten wij ook gewoon voort. Wij wensen iedereen deze dag een groot ALAAF en gezelligheid. Wellicht komen we elkaar in brunssum tegen..;)


Ook Valentijn hebben we weer in februari. Elk jaar maakt La Storia er iets unieks en romantisch van. Een leuk diner of gewoon gezellig een Pizza. Voor ieder wat wils ook deze dag.


 

Maart

Maart is de maand van nieuwe ideen. Het is dan over algemeen iets rustiger en dan hebben we weer meer tijd om de hersens ook goed aan het werk te laten gaan. 

Is er iets wat nog mist bij La Storia? Geef ons tips. We staan open voor alles.....


 

April

April, De maand van de paashaas. de maand dat je weer even tegen je kinderen kunt zeggen, ben lief want anders komt de paashaas niet..... ;) 

Paaszondag kunt u genieten bij ons in de zaak van een lunch en diner. Paasmaandag zijn wij zelf eitjes zoeken met de kinderen.


 

Mei

Mei is voor ons een hele drukke Maand. Vol met cateringen, Bruiloften, Communies en andere grote Banquetings.


5 mei viert Brunssum een mooi bevreidingsfestival met leuke kraampjes, alhoewel wij hier niet bij zijn dit jaar kunt u wel gewoon geniten van een gezellig avondje uit bij ons in de zaak.


Mei is ook de Maand van Moederdag....Geef Mama ook haar welverdiend uitje. Een gezellig diner bij la storia of verras haar met een private dinner at home? (vind ze misschien wel leuk als jullie al het werk doen ;) ) Of wellicht een leuke cadeaubon!


Hoe dan ook.....jullie bedenken er vast en zeker wel iets op om ook Mama in het zonnetje te zetten.