Wie zijn wij? ;)

La Storia restaurant.

Vanaf 2006 al een begrip in brunssum en omstreken,

door de liefde voor de italiaanse keuken en de liefde voor elkaar word u verwelkomt in een warm gezellig team die zich wel een echte famiglia mag noemen.


Een klein hapje, pizza of pasta of een uitgebreid Diner in een klein gezelschap of juist groot. Bij ons bent u aan het juiste adres.


La Storia Catering.

vanaf 2010 uitgebreid met een mooie catering service voor kleine en grote partijen. Al vele mooie aanvragen mogen verzorgen van bruiloften, communie's, kleine en grote events binnen en buiten de NATO, Gezellige verjaardagen, walking dinners, italiaanse tappas en life cooking op diverse locaties horen ook bij onze wekelijkse bezigheden.


La Storia''s garden

Wij beschikken over een eigen uitgebreide kruidentuin en eigen olijfolie uit sicilie. die samen met de liefde de kracht en de hoofdingredienten vormen van onze gerechten voor u. Deze mooie olijfolie is vanaf januari 2022 weer beschikbaar.

Perche da noi?

Houd je van de italiaanse keuken en sfeer, dan is ons restaurant de juiste plek voor jou.

Echte italiaanse chefs en  een sympathieke zwarte brigade maken van jou avond de juiste avond. kom en geniet ook van onze service!


Onze vakkennis

Sollicitaties/Stage

Wil je je ook aansluiten in ons team? stuur je cv en motivatiebrief naar info@ristorante-lastoria.nl 


Scholing

In deze branche staan we niet stil en zoeken we altijd naar nieuwe ideeen en gerechten. Ons team word tevens regelmatig bijgeschoold op vakkennis en techniek betreft keuken, wijn en spijs