werken bij la storia?

open solliciatie bediening

Heb je passie voor gezelligheid en lekker eten? ben je echt een gangmaker dat past in ons team? vind je het leuk om gasten te verwennen en een band op te bouwen en heb je affiniteit met de italiaanse keuken? dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Stuur een email naar info@ristorante-lastoria.nl met je cv en motivatie. 

Wij zoeken voor deze zomermaanden nog een barman of barvrouw fulltime of partime.

Wij zoeken voor de zomemaanden nog een medewerker bediening. 


Open solliciatie keuken


Zoek je een bijbaantje in de keuken als afwashulp en lijkt het je leuk om te werken in een echt jongensteam in de keuken stuur dan een email naar info@ristorante-lastoria.nl met cv en motivatie en wie weet zien we jouw snel 1 of meerdere dagen in de week bij ons in de kueken!


Fulltime of iets voor meer vastigheid?

Heb je ervaring in de italiaanse keuken. als Pizzaiolo of hulpkok. stuur dan snel een email met cv en motivatiebrief naar info@ristorante-lastoria.nl en wie weet zien we jouw snel als nieuwe collega. Op het moment zijn we compleet in onze zaak in brunssum. maar we bouwen graag een bestand op voor de toeko mst, want you never know how la storia grows.....;)

Stage lopen?

 

Wil jij ook stage lopen bij ons in de bediening of keuken stuur dan snel je motivatiebrief naar info@ristorante-lastoria.nl